Punkrock család 3 gyerekkel és egy tengerimalaccal.

2014. július 25., péntek

Végre péntek.

Nagyon hosszú volt ez a hét. Nem szeretek már annyira bejárni. Teljesen más lett a hangulat és a légkör. Lett ugye egy új supervisor, aki annyira unszimpatikus, hogy az leírhatatlan. Mindenbe beleugat, mindenért köp a főnöknek. Egyre több hívás jön be, és egyre hülyébbek az ügyfelek.
Zsolti minden délután ügyintézni van. Kellenek a 0ás számlák. Meg állandóan ügyvédhez menni, meg egyéb ilyen finomságok.
Az erkély már tele van zsákokkal, és még csak a negyede cuccunk van összerámolva. Pontosabban abban a sok zsákban kb csak a lányok cuccai vannak, amik egyenlőre nem jók rájuk.
Várják már a gyerekek a költözést. Főleg a Levi, mivel lesz külön szobája. A Norina meg azért, mert rózsaszín szobája lehet :) A festékeket már megvettük. Mindegyik gyerek emeletes ágyat kap. Mivel Levinek pici a szobája, neki olyat veszünk, ami alá be tudunk tenni egy íróasztalt.A lányoknak meg már sikerült olyan emeletes ágyat találnunk, ami később kettészedhető és leesésgátlós. Olyan jó tervezgetni a saját otthonunk :) Végre nem albérlet.
Hétvégén Zsolti kivételesen nem próbál. Tervezünk valamerre menni. Talán az állatkert lesz a cél, még nem eldöntött.
Nővérem is volt itt a héten, most lett 28 éves. Basszus de öreg már :D
Remélem Levit beveszik majd az oviba, így utolsó pillanatban beíratva. Ha leköltöztünk, akkor elintézem végre nekik a személyiket.. Vagyis az inkább 2 emberes dolog lesz.
Aztán amúgy Levinek időközben elintéztem az árvaságit, meg beadtam a bíróság felé az apai lemondást. Onnan még sajnos nem kaptam választ. Remélem azért 1 év alatt maximum elintéződik a dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése